Børnehuset Søbo
Velkommen til Søbo

Børnehuset Søbo er opdelt i 2 afdelinger.

Afd. Stepping og afd. Ødis.

Velkommen til afd. Ødis.

Vi udvikler komplette børn, som gøres klar til at møde fremtiden og har draget stor glæde af de oplevelser, fællesskab og relationer som børnehavelivet har givet dem.

Der er et højt fagligt niveau i institutionen, hvor mange af pædagogerne har forskellige kompetencer herunder bl.a. motorikvejleder, inklusionspædagog, natur, sprog.

Vi går meget op i, at børnene skal bevæge sig dagligt, og har derfor stor glæde af, at vi kan benytte Ødis hallen. Vi er ligeledes en del af "idræt på tværs" i Kolding. Musik og sang er også en daglig aktivitet. Vi synger, danser og spiller på instrumenter, og griber børnenes spontane ideér til at sætte aktiviteter i gang. Derudover er vi også involveret i "børnemusik på tværs" på Kolding Musikskole.

Hos os er sundhed også en del af hverdagen, og derfor ligge vi vægt på sunde børn og kostvaner. Vi lærer bl.a. børnene om sunde og usunde madvarer.

Institutionen er opdelt i 3 grupper:

  • Smølferne i vuggesten
  • Alferne (3-4 År)
  • Troldene (4-6 År)

Velkommen til afd. Stepping

Vi er en institution normeret til 44 børn i alderen 3 til 6 år. Vi er beliggende i en lille landsby omkranset af en naturskøn legeplads, med rig mulighed for motorisk udfoldelse. Vi vægter bevægelse højt og benytter Stepping hallen en gang hver 14. dag.Vi kan tilbyde en alsidig og en dygtig personalegruppe der tilrettelægger en pædagogisk hverdag, der tager udgangspunkt i det enkelte barns ressourcer med henblik på at sikre læring, udvikling og udfordinger i passende mængder. Derfor vægter vi den gode kontakt forældre og pædagoger imellem for at sikre den bedste trivsel for børnene.

Vi arbejder med Fri for mopperi, som en pædagog har kursus i.Vi samarbejder med den lokale friskole, både i hverdagen men også i forbindelse med skolestart.
Vi er opdelt i 2 grupper

  • Haletudser
  • Frøer

 

 

Overskrift
Så bliver der malet! Både på papiret og på hænderne😄
Billeder fra Stepping
Billeder fra Stepping