Velkommen til Søbo

 

Velkommen.

Vi udvikler komplette børn, som gøres klar til at møde fremtiden og har draget stor glæde af de oplevelser, fællesskab og relationer som institutionslivet har givet dem.

Der er et højt fagligt niveau i institutionen, hvor mange af pædagogerne har forskellige kompetencer herunder bl.a. motorikvejleder,  natur, sprog.

Vi går meget op i, at børnene skal bevæge sig dagligt, og har derfor stor glæde af, at vi kan benytte Ødis hallen. Vi er ligeledes en del af "idræt på tværs" i Kolding. Musik og sang er også en daglig aktivitet. Vi synger, danser og spiller på instrumenter, og griber børnenes spontane ideér til at sætte aktiviteter i gang. Derudover er vi også involveret i "børnemusik på tværs" på Kolding Musikskole.

Hos os er sundhed også en del af hverdagen, og derfor ligge vi vægt på sunde børn og kostvaner. Vi lærer bl.a. børnene om sunde og usunde madvarer.

Vi vægter udelivet højt og vi er ude hver dag i alt slags vejr. Vi går tur til søen og Drenderup skov, hvor der er bålhus og et lille udetoilet.

Vi kan tilbyde en alsidig og en dygtig personalegruppe der tilrettelægger en pædagogisk hverdag, der tager udgangspunkt i det enkelte barns ressourcer med henblik på at sikre læring, udvikling og udfordinger i passende mængder. Derfor vægter vi den gode kontakt forældre og pædagoger imellem for at sikre den bedste trivsel for børnene.

Institutionen er opdelt i 2 grupper:

  • Smølferne i vuggesten (0-2 år)
  • Alferne (3-6 år)

  

Overskrift
Så bliver der malet! Både på papiret og på hænderne😄